Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים:
1 ק"ג שקדים קלויים מעט וטחונים דק ללא קליפה .
1/2 ק"ג סוכר טחון דק ( אבקת סוכר )
4 סוכר וניל
1 כפית תמצית שקדים
3 חלבונים

אופן ההכנה:
לחמם את התנור לפני שמתחילים את הכנת העוגיות בחום של 150.מעלות
להכניס לקערת המיקסר. הסוכר והשקדים הטחונים וסוכר וניל ותמצית שקדים
לערבב כ-5 דקות במיקסר עד שהתערובת חלקה.
להוסיף את 3 החלבונים להמשיך לערבב עוד כ-5 דקות במיקסר
ליצור כדורים שווים להניח על תבנית אפיה . עם נייר פרגמנט משומן
על כל עוגייה יש צורך להניח בלחיצה קטנה שקד מקולף
זמן האפייה .20 25 דקות לא יותר

בהצלחה

***ותודה ענקית לחברה טובה על המתכון אמילי מלי גולן.

עוגיות שקדים (עבמבר)_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים