Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 ביצים
מעט אבקת אפיה
כף שמן
2 פקקים תמצית וניל
2 כוסות קמח/חד פעמית לשתיה קרה
🌸אופן ההכנה
לערבב עם מזלג ביצים,וניל,אבקת אפיה ושמן.
להוסיף כוס קמח וללוש עד להטמעת הקמח ולהוסיף עוד חצי כוס ולהוריד לשיש להמשך לישה
מוסיפים בהדרגה עוד חצי כוס קמח
הבצק צריך להיות קשה
לתת לבצק מנוחה של רבע שעה לערך
לחתוך ולרדד דק דק ככל שניתן או במכונת פסטה
לטגן (יש סרטונים ביוטיוב)
ולזלף סירופ סוכר או לפזר אבקת סוכר.
בהצלחה❤️

פזואלוס🌸_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים