Share with:


חלבי

אופן הכנה

אופן הכנה
• נקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקצף יציב אך לא קשה מדי.
• נקציף עכשיו את החלמונים עם חצי סוכר וסוכר וניל עד שהבלילה נהיית בהירה
• אז נוסיף את הגבינה, שמנת, קורנפלור, אינסטנט ונערבב עד לבלילה חלקה.
• נוסיף בשלב זה את קצף החלבונים בהדרגה בשלוש פעמים לחלמונים בתנועות עטיפה על מנת שלא לשבור את הקצף.
• נשטח את הביסקוויטים עם המרגרינה בתחתית תבנית משומנת ולמזוג את הבלילה.
• נחמם תנור על חום 160 מעלות (אפייה רגילה לא טורבו) עם תבנית מים שממוקמת בשלב התחתון של התנור.
• לאפות 30 דקות – לפתוח את התנור ולשחרר את האדים שבפנים ולהוריד את החום ל- 150 מעלות ולאפות עוד 45 דקות.
עם סיום האפיה שוב לפתוח את התנור ולשחרר את האדים ולסגור, ואז להוציא אחרי שעה.

מצרכים
מתאים לעוגה עגולה קוטר 26
שבע ביצים XL
כוס וחצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
750 גר’ גבינה לבנה 9%
1 שמנת של פעם
5 כפות קורנפלור
2 כפות גדושות אינסטנט וניל

לתחתית העוגה:
150 גר’ ביסקוויט טחון
80 גרם מרגרינה מומסת

עוגת גבינה לחג השבועות_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים