Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה .יש לצפות תבנית אינגליש בניר אפיה

מצרכים :
3 ביצים
2 כפות סוכר.
3 כפות שמן.
רבע כוס מיץ תפוזים טרי.
2 כוסות קמח שקדים.
2 וחצי מיקס של פרות יבשים חתוכים לקוביות קטנות.
חצי כוס אגוזי מלח.
חצי כוס אגוזי פקאנים.
חצי כפית סודה לשתיה .
חצי כפית מלח.
1 כפית תמצית וניל מאיכות גבהה.

בקערה אחת:
לטרוף 3 ביצים ,2 כפות סוכר ,3 כפות שמן ורבע כוס מיץ תפוזים טרי…או בהקצפת מיקסר לא משנה .

בקערה שניה נערבב :
2 כוסות קמח שקדים
2 וחצי כוסות פירות יבשים לא משנה איזה חתוכים לקוביות קטנות .(תאנים ,משמשים,חמוציות,תמרים ושזיפים שחורים )
חצי כוס אגוזי מלך
חצי כוס פקנים
חצי כפית סודה לשתיה
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל איכותית.
לאחד בן החומרים .
180 מעלות כ45 דקות ❤עוגה מושלמת ❤ציפוי אבקת סוכר .או לחמם מחבת עם עם חצי כוס סוכר לאחר שנמס להוסיף בזהירות 1/4 שמנת צימחית לערבב במהירות ובזהירות רבה
תודה לתותחית ולבשלנית האלופה חברתי הטובה ירדנה ג'נאח .

עוגת פירות יבשים פרווה וללא גלוטן ❤_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים