Share with:


פרווה

אופן הכנה

קג קמח
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים סחוט
גרידת תפוז
חצי כוס שמן
400 גר נטורינה/מזולה רכה
2 חלמונים

לעבד את כל החומרים
לעטוף עם נילון נצמד למקרר לשעה
לחלק ל 5 חלקים
כל חלק לפתוח עם מערוך
למרוח עם ממרח תמרים כפית גדושה קינמון ואגוזי מלך קצוצים
לסמן כל רולדה לפרוסות עד הסוף
לחמם תנור ל170 מע'
לאפות כחצי שעה
לקרר לפזר אבקת סוכר

בהצלחה💞🙏🌹

מגולגלות תמרים קינמון ואגוזי מלך_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים