Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
1ק"ג קמח
כפית מלח
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
1 כוס שמן
מים פושרים לפי הצורך
למילוי:
חבילה וחצי תמרים בוואקום
כף קינמון
כפית ציפורן טחון
כוס וחצי אגוזים קצוצים דק
למריחה:
ביצה ושומשום
אופן ההכנה:
2 שמים את התמרים והשמן במחבת על אש בינונית ומתחילים למעוך במזלג עד שהעיסה רכה ומכבים את האש להוסיף אגוזים קינמון וציפורן לערבב היטב
3 ליצור עיגולים קטנים

1 לשים בקערה את הקמח הסוכר השמן ולערבב במטרפה ידנית להוסיף את השמרים ולערבב להוסיף את המלח ולערבב ואז להוסיף מים באיטיות עד לקבלת בצק גמיש ונעים ולהתפיח שעה
2 לאחר ההתפחה ליצור עיגולים קטנים
2 לעשות שקע בכדור לשים כדור מיחוי התמרים לסגור את הבצק לכדרר בין הידיים לשטח את הכדור עים מערוך בעדינות ולדקור עים מזלג מניעת התפחה
3 למרוח ביצה ושומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20-30 ד"ק עד להזהבה
בהצלחה רוחמה כהן…🍓🍓🍓

בעבע בתמר_מתכון של רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים