Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 כוסות סולת
2 כוסות שמן חם.
כפית מלח
כפית אבקת אפייה
כף סוכר

לערבב הכל ביחד לכסות למשך לילה שלם.

למחרת להכין את המילוי :
2 חבילות תמרים בוואקום נקיים
גרידת תפוז שלם
כוס אגוזי מלך קצוצים גס
כוס שקדים טחון גס
רבע כוס מיץ תפוזים
לערבב הכל ביחד ללוש טוב,
לא מחממת, לא מחמאה, לא שמן.
לעשות נקניקים ארוכים שיחכו לבצק.
לקערת הסולת להוסיף לאט לאט לא ללוש רק לאסוף כמו קוסקוס 4 כוסות מים קרים.
לכסות למשך חצי שעה.
וקדימה לעבודה.
ליצוק נקניק מהבצק, להכניס מילוי, לגלגל לנחש,
להניח מעל את הקורצן ללחוץ חזק.
לחתוך

לטגן ולטבול בדבש.
לדבש;
קילו סוכר
חצי ליטר מים
מקל קינמון
לימון שלם פרוס
לבשל למשך שעה על אש נמוכה