Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 ביצים
250 גרם סוכר
1 כוס שמן
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
7 כוסות קמח
1 כוס מיץ תפוזים
,גרידת קליפת תפוז
1 כפית של אניס
200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה
1) מכניסים למיקסר את הביצים,סוכר,שמן
,ואבקת אפייה ומיץ תפוזים וגם את ,מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה

2) מכניסים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק מעט

3)מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים ועם הידיים פותחים את הבצק ומכניסים בשורה במרכז קוביות שוקולד וסוגרים

4)מפזרים שומשום
ועושים חתך לכל האורך למניעת פיצוצים של המאפה

5) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ25 דק

בולו טוניסאי – לפתיחת הצום
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים