Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים גודל לארג
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 סוכר וניל
1כוס מיץ תפוזים טרי
גרידת תפוז ומעט גרידת לימון
1 כוס אגוזים טחונים גס או שקדים
1/4 כוס צימוקים לבנים
2 כפות ממרח תמרים
3/4 כוס שמן
1 כפית אניס טחון
1 וחצי כוסות דרוע טחון מנופה
1/2 כוס קמח רגיל מנופה
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1/4 כוס מים מהברז

לקישוט
6 יחידות תמרים מגהול
1/2 כוס אגוזים שלמים
1/4 כוס שומשום
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה

הכנה
לשים לפי הסדר המתכון ולערבב הכל יחד.
לשמן תבנית מעט שמן ולפזר מעט סוכר להוסיף את הבלילה .
לסדר מעל את התמרים והאגוזים .
וניל לפזר שומשום .
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 35 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא מהתנור ולתת להתקרר .
אני אפיתי בתבנית ביר פלא .
אפשר בתבנית פיירקס מרובעת או 24.

עוגת דרוע /דוחן_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים