Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

1 ק"ג סולת פחות כוס
2 כוסות שקדים מולבנים גרוסים
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
1 כף תמצית שקדים
5 שקדים מרים טחונים
1/2 1 כוסות סוכר
1 כוס שמן חם
1/4 1 כוסות מים

ההכנה:

לשים את הסולת בקערה ולהוסיף את כל המרכיבים היבשים..להוסיף שמן ולערבב היטב..להוסיף מים לערבב ולהמיח בצד ל-5 דקות ואז להכניס את העיסה לתבנית מלבנית
24" ולשטח את העיסה.. לסמן מעויינים או ריבועים ולנעוץ שקד בכל מעויין/ריבוע
להכניס לתנור שחומם מראש ולאפות על 185 מעלות למשך 40 דקות או עד הזהבה יפה.
לאחר האפיה לשפוך את הסירופ מעל העוגה ולהניח לה לספוג את הסירופ סוכר.

להכין סירופ סוכר

3 כוסות מים
3 כוסות סוכר
מיץ מחצי לימון שיכנס לסיר
2 טיפות תמצית מי זהר
לבשל עד קבלת סירופ סמיך מעט

תהנו..

כל הזכויות שמורות C