Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים L ( להפריד חלבונים וחלמונים)
1/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים/ או מים
קורט מלח
1 מרגרינה בטעם מחמאה
5 כוסות קמח.
למילוי-
5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 פודינג וניל

ההכנה לבצק-
מרגרינה / סוכר/ חלמונים/ מיץ/ וניל/ אפיה
לערבב ביחד להוסיף קמח
בצק רך ונעים למגע.
להניח את הבצק למנוחה שעה במקרר.

מילוי-
להקציף חלבונים לקצף יציב וחזק
להוסיף סוכר. ופודינג וניל.
לחלק את הבצק ל-4
לרדד על נייר אפיה
למלא כל עלה ולגלגל
לפרוס לפרוסות דקות
ולאפות בתנור שחומם מראש
ב- 180 מעלות כ- 20 דקות
או עד הזהבה.
לקרר היטב ולפזר אבקת סוכר.

עוגיות שושנים במילוי קרם וניל_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים