Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
כף שמרים
3 כוסות מים
2 כפות שמן
2כפות סוכר
כף מלח

ההכנה:
לנפות קמח לשים בקערה
לעשות גומה לשים סוכר ושמרים ומים לערבב להוסיף שמן ומלח לתת לתפוח חצי שעה להכין עיגולים לשמן לתת לזה לנוח לאחר מזה לפתוח כל כדור עם שמן לשים במיכסה חם שיכבה על שיכבה.
למשמנה :
לפתוח כל עלה ולסגור בצורת מעטפה לפתוח עוד עלה להכניס מעטפה אחת במרכז ועליה לסגור
במעטפה לשים מעל סוכר למעוך
עם האצבעות ןלתת לתפוח 20דקות
לאפות בחום180 מעלות 20דקות

משמנה
משמנה

משמנה  + מופלטה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים