Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מתכון לבצק
350 גרם קמח
200 גרם חמאה / מחמאה / נטורינה
1 א.אפייה
3 חלמונים
1 כוס מיץ תפוזים סחוט

לקרם :
3 חלמונים
150 גרם סוכר
80 גרם פודינג וניל

אופן הכנה :
לערבב חמאה וקמח א.אפייה עד פירורים
להוסיף את החלמונים והיית תפוזים לחוש עד בצק רך ונעים
לחלק ל3
להקציף את החלבונים עם מעט מלח לאחר שהקצץ מתחיל לעלות להוסיף את הסוכר עד קצת יציב ..לקפל פנימה את הפודינג .
לפתוח את הבצק על נייר אפייה דק מאוד למרוח מהקרם לגלגל ולעטוף עם הנייר להקפיא חצי שעה לפחות .לחתוך בעובי של 2 ס"מ ..לאפות 180 מעלות עד הזהבה ..בהצלחה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוגיות שושנים 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

256 מתכונים