Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כוסות שקד טיבעי טחון דק (שקד עם הקליפה)
2 כוסות סוכר.
רבע כוס מיץ לימון.
רבע כוס מים
2 כפות קמח
3 גרגרי מסטיקה כתושים
מעט ווניל
מערבבים את כל החומרים ביחד.
מוסיפים ביצים לפי העין בערך 2-3 תלוי בגודל
להכניס את המסה למקרר לשעתיים.
המסה צריכה להיות כבדה דביקה לא נוזלית.
מחממים תנור 150 מעלות על מצב טורבו.
משמנים תבנית
מזלפים את המסה מפזרים מעט סוכר
אופים 20-25 דק'.
להוציא לא לגעת בהן עד שייתיבשו.
אם העוגיה עדיין רטובה לחה להכניס לאפיה על חום 100 לעוד כמה דקות