Share with:


פרווה

אופן הכנה

הבצק..
4 כוסות קמח
100גר' מרגרינה בטעם חמאה
חצי כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
ללו הכל יחד

שבלולי קינמון…
המילוי
בצלוחית מערבבים
2 כפות סוכר חום
חצי כפית קינמון

לרדד את הבצק
לפזר מהסוכר והקינמון
לחתוך רצועות לאורך
הבצק ולחצות ל2
לגלגל לשבלול
להניח בתבנית
לפזר מעל השבלולים
גם מהסוכר והקינמון

מגולגלות במילוי
שוקולד ואגוזים..

מרדדים.מורחים שוקולד
מפזרים מעל אגוזים טחונים
מגלגלים ועם סכין חותכים
כל חלק מועבר לתבנית
מעל מפזרים מהאגוזים הטחונים

180 מעלות
כ 30 דקות

שבלולי קינמון /מגולגלות שוקולד ואגוזים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים