Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

500 גרם קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
3/4 כוס (ח"פ) סוכר
1 כוס (ח"פ) אגוזי מלך גרוסים
1/2 כוס (ח"פ) צימוקים
2 ביצים
גרידת תפוז
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
100 גרם מרגרינה

לעיטור:

ביצה טרופה
ושומשום

ההכנה:

בקערה לערבב קמח, סוכר, אפיה ווניל
להוסיף צימוקים אגוזים שמן ומרגרינה, מיץ תפוזים וביצים ללוש היוב להצק אחיד רך ושמנוני..
ליצור עוגיות בולו קטנות לתת חיתוכים עם סכין למרוח בביצה ולפזר מעל שומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש על 185 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד השחמה יפה..

תהנו…

כל הזכויות שמורות C