Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון מושלם של אופירה פחימה
צבעתי בצבעי ג'ל
וחלק פיזרתי בסוכריות צבעוניות

יויו מושלם
מצרכים :
5 ביצים
1/3 כוס סוכר
גרידת לימון מחצי לימון
גרידת תפוז בערך כפית בפומפייה בחורים הקטנים ביותר
1 כפית מיץ תפוזים
1 כפית מיץ מלימון טרי
1/2 כוס שמן
2 שקיות אבקת אפייה
3 ועוד 3/4 כוסות קמח רגיל מנופה
שמן קנולה לטיגון ( לפחות חצי ליטר )
**
לסירופ :
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
**
לציפוי :
קוקוס
**
אופן ההכנה :
במיקסר בוו גיטרה לשים
ביצים שלמות וסוכר
להפעיל את המיקסר להוסיף תוך כדי
שמן
גרידת תפוז ולימון ומיץ תפוזים
עכשיו להוסיף קמח ואבקת אפייה , להפסיק את המיקסר לקמח מעט את הידיים ולסיים את הלישה עם הידיים .
על תבניות תנור לשים נייר אפייה בערך 3 מגשים , ליצור נחשים ולסגור לבייגלה להניח על הנייר אפייה רצוי לקמח את הנייר מעט לפני שמניחים .
לתת ליו יו לנוח לפני הטיגון 25 דקות לפחות .
רצוי להכין את הסירופ יום לפני מנוחה כל הלילה במקרר עושה פלאים .
**
סירופ
לבשל סוכר , מים ומיץ לימון עד שיהיה דביק .
להעביר לקופסא אטומה ולמקרר .
**
טיגון
נחמם את השמן להרים בזהירות אחד אחד ולטגן שיהיה צבעו זהוב משני צדדיו , להעביר למסננת , לטבול בסירופ ולפזר עם קוקוס .
ניתן להקפיא להפשיר לפי הצורך

באהבה

אסיה גילעדוב

יויו צבעוני מושלם
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים