Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 כוסות קמח
כף קרופלור או עמילן תירס
כף סוכר
כף שמרים
קורט מלח
כפית סוכר וניל
כוס ורבע מים פושרים

הכנה :
ללוש הכל לבצק אחיד.

להתפיח עם כיסוי רבע שעה..

ללוש שוב ולתת התפחה עוד רבע שעה ..

ולטגן כמו בתמונה עם כף עגולה מרוחה בשמן ..

ולאחר מכן לטבול בסירוף..

ההכנה שלו:
2 כוסות סוכר
כוס מים
מעט לימון
להרתיח רבע שעה..

עוואמה – מיני סופגניה טבולה בסירופ
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים