Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

3 כוסות קוקוס – כוס מידה שתיה חמה
כוס סוכר
שקית אבקת אפיה.
2 ביצים תלוי בגודל אם צריך עוד אחת.
כף גדושה גרידת תפוז דק דק.
2 כפות שמן.
כף קורנפלור.
שקית סוכר ווניל
חצי כפית מלח.

להקציף ביצים שלמות עם סוכר,
להוסיף גרידת תפוז, שמן ווניל מלח.

לערבב בקערה נוספת קורנפלור א.אפיה קוקוס.
ולהוסיף אליהם את הביצים המוקצפות.
להכניס את הבלילה למקרר לשעתיים.
לחמם תנור 180 מעלות
ליצור כדורים
לטבול בסוכר
לאפות 10-8 דקות בלבד.