Share with:


חלבי

אופן הכנה

‏עוגת קרמבו כשר לפסח. /סיגלית ימין

מצרכים
לטורט
200 גרם ‏שוקולד מריר
חצי מיכל ‏שמנת ‏מתוקה
‏שש ביצים בטמפרטורת החדר
חצי כוס סוכר

לקרם:
‏שתי מכלים שמנת מתוקה
‏רבע כוס סוכר
‏חבילת אינסטנט פודינג וניל
‏שני גבעים שמנת חמוצה ‏

לציפוי
‏חצי מיכל שמנת מתוקה
150 גרם ‏שוקולד חלב
‏כפית שטוחה אבקת נס קפה

אופן הכנה:
‏שמים בקערה שוקולד מריר חצי שמנת מתוקה ‏ממיסים ‏במיקרוגל
‏‏מניחים בצד לצינון ‏במיקסר מקציפים שש ביצים ‏חצי כוס סוכר לקצף יציב ‏תופח אוורירי 10 דקות מוסיפים את
תערובת השוקולד ‏מנחים את התערובת בתבנית עגולה מס 24 משומנת אופים על חום 180מעלות 30 ,35 דקות עד ‏שהעוגה ‏תפוחה ‏רכה מעט רוטטת
‏ ‏ היא תתייצב ‏בקירור

מכינים קרם
‏מקציפים שני שמנת מתוקה. ‏עם רבע כוס סוכר, אינסטנט פודינג וניל, ‏שמנת חמוצה,כוס קוקוס ‏ עד לקבלת קרם יציב ‏משטחים את הקרם על העוגה
הקרה ‏בתבנית ‏מעבירים למקפיא להתייצבות לפחות ארבע שעות
מכנים ציפוי
‏שמים בקערה חצי
מיכל שמנת מתוקה
שוקולד חלב נס קפה ‏ממיסים במיקרוגל
מערבבים ‏מצננים מוזגים את הציפוי על העוגה הקרה מחזירים ‏למקפיא
‏כעבור כמה שעות ‏מעבירים סכין מסביב לעוגה לשחרר את העוגה העוגה, ‏פורסים ומגשים בתיאבון סיגלית ימין

‏. עוגת  ‏קרמבו כשר לפסח
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים