עוגת קרמבו כשר לפסח. /סיגלית ימין
מצרכים
לטורט
200 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה
שש ביצים בטמפרטורת החדר
חצי כוס סוכר
לקרם:
שתי מכלים שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
חבילת אינסטנט פודינג וניל
שני גבעים שמנת חמוצה
לציפוי
חצי מיכל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד חלב
כפית שטוחה אבקת נס קפה
אופן הכנה:
שמים בקערה שוקולד מריר חצי שמנת מתוקה ממיסים במיקרוגל
מניחים בצד לצינון במיקסר מקציפים שש ביצים חצי כוס סוכר לקצף יציב תופח אוורירי 10 דקות מוסיפים את
תערובת השוקולד מנחים את התערובת בתבנית עגולה מס 24 משומנת אופים על חום 180מעלות 30 ,35 דקות עד שהעוגה תפוחה רכה מעט רוטטת
היא תתייצב בקירור
מכינים קרם
מקציפים שני שמנת מתוקה. עם רבע כוס סוכר, אינסטנט פודינג וניל, שמנת חמוצה,כוס קוקוס עד לקבלת קרם יציב משטחים את הקרם על העוגה
הקרה בתבנית מעבירים למקפיא להתייצבות לפחות ארבע שעות
מכנים ציפוי
שמים בקערה חצי
מיכל שמנת מתוקה
שוקולד חלב נס קפה ממיסים במיקרוגל
מערבבים מצננים מוזגים את הציפוי על העוגה הקרה מחזירים למקפיא
כעבור כמה שעות מעבירים סכין מסביב לעוגה לשחרר את העוגה העוגה, פורסים ומגשים בתיאבון סיגלית ימין