Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

חובה חובה חובה משקל
אל תבקשו כוסות, כפיות כפות.
כמות של החיות פיננסייר נותנת בערך 40 עוגיות
תלוי מאוד בגודל התבניות סיליקון שלכן
בכל תבנית ניתן לאפות אותן ובכל צורה.
מצרכים
180 גרם חלבון
150 גרם אבקת סוכר
40 גרם מחית פיסטוק
80 גרם שקדים טחונים
70 גרם קמח ללא גלוטן
5 גרם אבקת אפיה
100 גרם חמאה או מחמאה מומסת
אופן ההכנה
עובדים לאט ובזהירות, אין צורך במיקסר, אפשר מטרפה חשמלית ידנית
ראשית מערבבים ביחד את כל החומרים היבשים,
מקציפים את החלבונים רק עד שהם נפתחים, לא מכינים מרנג, הקצפה קלה לאווריריות עד שנקבל עננה לבנה.
מוסיפים לקצף מחית פיסטוק וחמאה מומסת.
מערבבים מוסיפים את על החומרים היבשים.
מכסים מכניסים למקרר למשך שלוש ארבע שעות.
בודקים שהבלילה יציבה לא סליחה מדיי.
אם היא דלילה להכניס למקרר לעוד חצי שעה
בהחלט עדיף לילה שלם לפניי.
לפניי האפייה מוסיפים לבלילה חופן שבביי פיסטוק גרוס גס לא קלוי יוצקים רק חצי מהתבנית הן מתנפחות מאוד.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
אופים במשך 10-12 דקות
לא מחלצים את העוגיות עד שהן קרות לחלוטין.
מילוי כמובן מתאים למימונה ז'אבן 💖💖💖💖