Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

מכורים לעוגות גבינה?
התפקדו!!
לחג הפסח
טוב האמת
שתכננתי להעלות
את הפוסט מתכון במהלך חול המועד,
אבל בערך לפני שעה טעמתי ממנה!!
שוב ושוב ושוב…
ואת כל הטוב הזה אתם מוכרחים
פשוט מוכרחים להכין ❤
הכנתי אותה אתמול והיום
היא פי 100 יותר טעימה😍
עוגת גבינה במרקם עננים
כזאת שתהמם את כל האורחים❤
ללא קמח
תשמרו את המתכון
תכינו בדיוק לפי ההסברים
ותקבלו את אחת העוגות הכי מפנקות שיש!
שתפו אצלכם בפייסבוק והמתכון שלכם.
אגב,
העוגה,
הזאת,
שבתמונה,
חוסלה ב 3 שניות 💋
תנסו לשבור שיא שכזה…
יאלה לעבודה
המצרכים:
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
2 שמנת חמוצה
500 גרם גבינה לבנה
גרידת לימון מחצי לימון
כפית תמצית וניל אמיתית
3 כפות פודינג וניל
3 כפות קורנפלור

לציפוי:
2 שמנת מתוקה
4 כפות פודינג ווניל
2 שקיות סוכר ווניל

אופן ההכנה:

  1. להקציף את החלבונים להוסיף בהדרגה את הסוכר, עד קבלת קצף,לשים בצד.
  2. בקערה נפרדת לערבב חלמונים וסוכר, עד שהסוכר נמס.
  3. להוסיף את גבינה והשמנת החמוצה לערבב שלא יהיו גושים.
  4. להוסיף את גרידת הלימון ותמצית וניל לערבב.
  5. להוסיף בהדרגה את החומרים היבשים פודינג וקורנפלור.
  6. לקפל את התערובת של הגבינות לקצף חלבונים, לאט בתנועות קיפול, שהקצפת לא תשבר.
  7. להעביר לתבנית עגולה
    לשטח את התערובת .
  8. לאפות בחום נמוך כ 150 מעלות למשך שעה וחצי.
  9. להוציא את העוגה היא תצנח קצת, אל דאגה, אנחנו נמלא בקצפת.
  10. נכין את הקצפת ונמלא אחרי שהעוגה תתקרר!!
  11. במיקסר נקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר וניל עד קבלת קצפת , זהירות זה ממכר, אין מי שלא גונב ליקוק !!
  12. אחרי שהעוגה התקררה יש לצפות אותה, ניתן לקשט בתותים או שוקולד.
    תהנו
    אל תשכחו לתייג אותי
    ותבואו לבקר גם באינסטגרם

    https://www.instagram.com/netamulasofer_chocolatier/

לקבוצת המתכונים שלי : https://www.facebook.com/netachocolate4u