Share with:


חלבי

אופן הכנה

🍰🍰🍰🍰
עוגה טעימה ומוצלחת…

לתחתית העוגה:
1 כוס קמח
4 כפיות סוכר.
100 גרם חמאה.
1 ביצה…
לערבב את כל החומרים לתערובת פירורים….לשטח ברינג/ תבנית 26 לאפות עד הזהבה כ- 10 דקות….

חומרים לעוגה: (נמדד בכוסות מדידה)
750 גר גבינה חלקה
+ 250 גר גבינה % 30 .
6 ביצים מופרדות xl
1 כוס סוכר.
1 כוס קמח תופח..
2/3 כוס חלב.
50 גר חמאה מומסת

הוראות הכנה: להקציף את החלבונים בקערת המיקסר ולהוסיף חצי כוס סוכר
(החצי השני לתערובת הגבינה)
בקערה שנייה לערבב את שאר החומרים להוסיף את קצף הביצים לגבינות לערבב ….

לצקת על תחתית העוגה האפויה.
יש לאפות מעל תבנית מים כ-10 דקות בחום 240 לאחר מכן להנמיך ל-150 למשך שעה…

להשאיר לאחר אפיה כחצי שעה בתנור….. העוגה טעימה מאוד לי יצאה מעט נמוכה מהמקור כי לא הקפדתי על כל ההוראות, (דילגתי על תבנית המים) פעם הבאה שווה לי לדייק העוגה ממש טעימה.!!!

בהצלחה !!🍰🍰

עוגת גבינה קרואטית
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים