Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

לבסיס העוגה:

1 ק"ג גבינה 5%
5 ביצים מופרדות
חצי כוס ח"פ פודינג וניל
2 כפיות קמח
1 סוכר וניל
1 כפית גרידת לימון
1 כפית מיץ לימון
1 וחצי כוסות סוכר

לציפוי :

2 שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
1 וניל

לבצק התחתית:

1 וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאה
1 ביצה
2 כפות מים קרים

ההכנה:

להכין מכל המרכיבית לתחתית בצק
לשחם בקערה קמח, חמאה ולהערבב היטב
להוסיף ביצה ומים לקבלת בצק רך ונעים.

לשטח את הבצק בתבנית אפיה עגולה 26" משומנת ..

הכנת מלית הגבינה:

להפריד את הביצים בקערת החלמונים להוסיף חצי כוס סוכר ושאר המצרכים .
את החלבונים להקציץ עם כוס סוכר לקצף יציב ..
להוסיף את הקצף לקערה עם עיסת הגבינה ולקפל בעדינות…
לשפוך לתבנית המרופדת בבצק התחתית
לשים תבנים מים רותחים בתחתית התנור.
לאפות 60 דקות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות צלזיוס. .
לאחר האפיה למרוח מעל את ציפוי השמנת ולהשאיר בתנור החם עד שהעוגה תתקרר..
להעביר למקרר לצינון העוגה ולהנות מהטעם הנפלא..

כל הזכויות שמורות C