Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
125 גרם קמח
1 כפית מחוקה אבקת אפייה
50 גרם מרגרינה
50 גרם סוכר
1 חלמון
1 כף חלב

לקרם הגבינה :
750 גרם גבינה לבנה
5 ביצים
1 כפית מחוקה אבקת אפייה
80 גרם קורנפלור
180 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 ספל חלב
קליפה מגורדת של 1 לימון
100 גרם צימוקי סולטנינה
מעט אבקת סוכר
בכל פרוסה כ-300 קלוריות .

לנפות קמח ואבקת אפייה . להוסיף שומן , סוכר , חלמון וחלב . לערבב ולשהשהות חצי שעה במקרר.
לרדד את הבצק בתחתית של תבנית קפיצית . לדקור את הבצק פעמים אחדות במזלג .
לקרם הגבינה : להוסיף את החלמונים אחד אחד לגבינה תוך כדי בחישה . להוסיף את הקורנפלור המעורב באבקת אפייה לסירוגין עם שני שליש מן הסוכר וסוכר הוניל .
לערבב את הקרם עם חלב וקליפת לימון . להקציף את החלבונים עם הסוכר הנותר ולהוסיף לקרם .
לפזר את הצימוקים על הבצק . לצקת עליהם את הקרם . לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות ל15 דקות .
להמשיך לאפות בטמפרטורה ש 180 מעלות 45 דקות נוספות .
לפזר אבקת סוכר לאחר שהעוגה התקררה

עוגת גבינה
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים