Share with:


חלבי

אופן הכנה

3 ביצים
120 גרם שוקולד לבן
120 גרם גבינת שמנת

אופן ההכנה:
1. שוברים שלוש ביצים ומפרידים בין החלמון לחלבון ב-2 קערות. את החלבון מכניסים למקרר למספר דקות. 2. שוברים לקוביות 120 גרם שוקולד לבן ומניחים אותן בקערה. ממיסים את השוקולד מעל סיר עם מים רותחים וערבבו היטב. 3. כשהשוקלד הופך לנוזל סמיך, מוסיפים לו 120 גרם גבינת שמנת וערבבו היטב. לתערובת מוסיפים את 3 החלמונים, ומערבבים היטב.
4. מקציפים את החלבון ששהה במקרר עד הפיכתו למרנג, מוסיפים שליש ממנו לתערובת ומערבבים. לאחר ערבוב קל, מוסיפים את שאר המרנג ומערבבים שוב. 5. משמנים נייר אפייה במעט שמן ושמים בקערה גדולה. את התערובת שופכים לתוך הקערה ומעבירים הכל על תבנית אפייה. ממלאים את התבנית במעט מים רותחים ומכניסים אותה ל-15 דקות אפייה בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות ולעוד 15 דקות בטמפרטורה של 160 מעלות. 6. אחרי חצי שעה סוגרים את התנור והשאירו שם את העוגה ל-15 דקות נוספות…

עוגת גבינה ב 3 מרכיבים בלבד
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים