Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:⚘
6 ביצים L
כוס ורבע סוכר
3 כפות קמח תפוח אדמה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
גרידת לימון
750 גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
קורט מלח

אופן ההכנה:⚘
מסננים את הגבינה שעה
עדיף במקרר מתחת למסננת קערה שתאגור את הנוזלים. להוציא בנתיים את הביצים שיהיו בטמפרטורת החדר ,לחמם תנור על 200 מעלות עם תבנית מים בתחתית התנור שלב אחרון. התבנית עם העוגה בשלב 2 להפריד חלבונים וחלמונים בקערות ניפרדות
להקציף חלבונים ( הלבן) עם קורט מלח ולהוסיף כוס סוכר להקציף לקצף יציב בקערה השניה לעררב את החלמונים (צהוב) עם רבע כוס סוכר להקציף חמש דקות להוסיף את הגבינות הקמח תפוח אדמה והאינסטנט פודינג וניל לגרד קליפת לימון להוסיף בצורת עטיפה את הקצף לחתוך עיגול נייר אפייה לשמן תבנית במחמאה להניח את העיגול בתחתית ובצדדים לחתוך 2 רצועות נייר אפייה להדביק לדופן התבנית לאחר ששימנו אותם להשאיר מעט נייר שישאר בולט כלפי חוץ 4 ס"מ בערך, לשפוך את הבלילה לתת 2 מכות בתחתית להוציא אויר שלא יהיו בועות לאפות בחום 190 מעלות 15 דקות לאחר מכן להוריד ל160 מעלות לעוד 50 דקות לא לפתוח את התנור בכלל לאחר שעה וחמש דקות שהיתה בתנור כולל שעה נוספת בתנור כבוי רק לאחר מכן להוציא מהתנור לקרר מעט בחוץ ולאחר מכן לשים לילה במקרר
לאכול למחרת⚘roz

מתכוןמתכון

עוגת גבינה צחה לבנה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים