Share with:


פרווה

אופן הכנה

הבצק:

4 כוסות קמח לבן
שקית אבקת אפייה
3 ביצים בינוניות
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס מיץ תפוזים או חלב
1/3 כוס שמן קנולה
1/2 כפית תמצית וניל

שמן לטיגון

סירופ הסוכר:
1 וחצי כוסות סוכר
כוס מים
כפית מיץ לימון סחוט טרי

ציפוי הקוקוס:
קוקוס טחון

הכנה:
1. לשים יחד את כל מצרכי הבצק לפי הסדר (הבצק מאוד נעים, שמנוני ולא דביק), ונותנים לו מנוחה של כחצי שעה.
2. קורצים מהבצק עיגולים ופותחים חור באמצע בעזרת היד (צורת גלגל).
3. מטגנים בשמן חם (כ- 3 ס"מ מגובה הסיר – זה לא חייב להיות שמן עמוק מכיוון שבמילא היו יו צף. ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) אבל לא רותח למשך כ- 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
הכנת סירופ הסוכר:

מבשלים את הסוכר, המים ומיץ הלימון יחד במשך כ- 7 דקות ומצננים לטמפרטורת החדר.
טובלים בסירופ הסוכר ומגלגלים בקוקוס

עוגיות יויו
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים