Share with:


חלבי

אופן הכנה

כנאפה # knafe

תודו שאי אפשר להתעלם מהיופי הזה!
הקינוח המושלם,רך, מתוק, מלא חמאה ושלל פינוקים ,גבינה לוהטת ונמסה והכל ספוג סירופ סוכר , תפוזים ומעט וקינמון ( כן, אני מוסיפה גם קינמון, תנסו זה מושלם)!!
#המתכון_עליי_הקלוריות_עליכם
אז מתחילים….
**מכינים סירופ שיישפך מעל הכנאפה:
בסיר שמים: 1 כוס סוכר, 1 כוס מים, 50 גר' חמאה, כפית תמצית תפוזים, 1 שקית סוכר וניל. מבשלים על אש נמוכה עד שהכל מצטמצם לסירופ.
**בקערה שמה כ200 גר' שערות קדאיף ( אם הן ארוכות אז לחתוך אותן) , מוסיפה מעל 100 גר' חמאה מומסת ומערבבת היטב.
** במחבת מניחה 50 גר' חמאה ומוסיפה חופן אגוזי פקאן ופיסטוקים ( לבחירתכם – אפשר גם בלי)
מסדרת מעל את הקדאיף שעורבבו עם החמאה ומהדקת לתחתית המחבת.
** מוסיפה מעל תערובת גבינות:
200 גר' כנען tnuva
1 כדור מוצרלה שקרעתי מעל הקדאיף
150 גר' ריקוטה
"מכסה" את הגבינות עם כ150-200 גר' שערות קדאיף , מהדקת ושופכת מעל את הסירופ.
נותת להכל להתבשל על להבה נמוכה עד שהרוטב נספג מעט והתחתית מתחילה להשחים ( תציצו 😜) .
הופכת על צלחת, מחליקה שוב למחבת לעוד כמה דקות ומוציאה לצלחת הגשה. מפזרת פיסטוקים מעל. בתאבון⚘

מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם
https://instagram.com/tzufit_22?igshid=1lfytn48hco25

מתכוןמתכון

כנאפה_צופית כהן
צופית כהןספר המתכונים של
מתכון של

צופית כהן

13 מתכונים