Share with:


פרווה

אופן הכנה

המרכיבים:
חצי קילו קוסקוס בלי מלח
(מכינים פשוט קוסקוס רגיל
בשלב הראשון עם מים
בשלב השני מוסיפים מים ושמן בלי מלח! ללא מלח)
600 גרם תמרים (מורידים להם את הגרעינים.)
סוכר לפי הטעם
2 שקיות סוכר וניל
כפית מגרידת לימון או תפוז
כפית קינמון וכפית פרחים מיובשים
מעורבבים.(שוושארד קארפה-תבלין טוניסאי)
חצי כוס זהר
פסטוקים,אגוזים ושקדים לעיטור

אופן ההכנה:
שמים בתוך המסננת שכבה של תמרים ומעל מוסיפים את הקוסקוס
נותנים להם חצי שעה עד שהתמרים מתרככים.
לאחר מכן מוציאים מהמסננת ושמים את התערובת בתוך קערה ו אחר כך מועכים את התערובת ומוסיפים את הסוכר לפי הטעם ואת הסוכר הוניל
ואת הכפית המגורדת מתפוז או לימון.ואת הכפית קינמון והפרחים המיובשים
ומוסיפים את הזהר.
מערבבים הכל ביחד.
ולאחר מכן שמים בתוך תבנית חד פעמית ומשטחים טוב טוב
מפזרים מעל שקדים,אגוזים פסטוקים, וקוקוס.
מכניסים למקרר בין שעה לשעתיים לאחר שמתקשה מעט במקרר,חותכים לפרוסות ושותים לצד כוס חלב

קינוח טוניסאי אסלי ששמו פארקה_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים