Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

אצלי במטבח יש להן עוד שימוש
לעוגות בחושות, לפרלינים, עוגיות ומאכלים

קילו רצועות תפוז/או כל פרי הדר שיש בעונה
לבשל אותם 3 פעמים עד לרתיחה מלאה
ובכל פעם לסנן ולשטוף במים קרים
על מנת להוציא מהם את המרירות ולרכך את הקליפה.

בסיר עמוק:
להביא לרתיחה 2 כוסות מיץ תפוזים עם 4 כוסות סוכר,
להנמיך את האש ולבשל כ 20 דקות
כשהכל מצומצם ונעשה סמיך
להוסיף רבע כוס מיץ לימון ואת הקליפות הדרים
לערבב הייטב ולבשל על אש קטנה לעוד 10 דקות.
בתום הבישול לתת להתקרר לסנן את הדבש
לאפסן בצינצנת מעוקרת במקרר.