Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

1 ק״ג קמח
2 כפות שמרים
1,1/4 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2 ביצים
1 שקית וניל
2 כוסות מים חמימים
*

לציפוי:
ביצה טרופה ושומשום
*

סירופ סוכר:

1 כוס מים
2 כוסות סוכר
1/2 לימון

ההכנה:

להכניס לסיר ולבשל על להבה נמוכה עד קבלת סירופ סמיך..
*

הכנת הבצק:

לשים כל המצרכים היבשים בקערה לערבב היטב להוסיף ביצים תוך ערבוב להוסיף את המים ללוש ולהוסיף את השמן בזילוף איטי עד קבלת בצק רך וגמיש.
להתפיח עד הכפלת הבצק..
להוציא אויר מהבצק וליצור כעכים..להניח בתבנית מרופדת בניר אפיה …
להבריש עם ביצה טרופה ולפזר שומשום .

לחמם תנור על 180 מעלות צלזיוס..
לאפות כ 25 דקות או עד השחמה יפה

להוציא מהתנור לצנן
ולהבריש מעל סירופ סוכר

תהנו..

כל הזכויות שמורות C