Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח,
35 גרם שמרים טריים ,
כוס סוכר,
100 גרם צימוקים בהירים,
2 כפות קצח,
2 כפות זרעי שומר,
1 סוכר וניל,
כוס שקדים קצוצים,
3 ביצים גדולות,
כוס מים פושרים{בערך}
.כוס שמן,

לערבב את כל חומרי הבצק אם הבצק יבש מידי להוסיף עוד מים עד למרקם מעט דביק, ללוש כ 10 דקות {אפשר במיקסר} , לכסות ולהתפיח , אחרי ההתפחה לוקחים חתיכת בצק על משטח מקומח ויוצרים צורה מאורכת ושמנמנה מעט,ומסדרים בתבנית לכיכרות קטנות ומתפיחים שוב, חותכים עם סכין חדה פסים בבצק, מורחים בחלמון מפזרים שומשום
אופים בחום 170מעלות עד להשחמה

לחם עם תבלינים צימוקים ושקדים{לחם מתוק}_מתכון של חגית פרג'ון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים