Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק
1 כוס מים
1 כוס שמן
קמח לפי הצורך.
בצק נעים . לא קשה ולא רך.
בצק שאפשר לרדד.

מילוי:
1 קילו שקדים להשרות במים רותחים חצי שעה.
לקלף וליבש.
לטחון
על כל 3 כוסות שקדים טחונים כוס סוכר. לערבב.
לטחון בשנית.

להוסיף:
2 כפיות מי ורדים
3 כפות תמצית שקדים
8-10 חלמונים. צריך להיות בצק רך שעובר דרך מזלף.

עטרות נייר ותבניות לטארטלטים

שלבי הכנה :

מכינים בצק מהחומרים שמן מים וקמח.
מעבדים עד לקהל של בצק אחיד, מעבירים לכלי ,מכסים ונותנים לו לנוח רבע שעה.
לאחר משך המנוחה הדרוש , מרדדים את הבצק דק דק , בערך חצי ס"מ , .
אני משתמשת במכונת פסטה. מעבירה במכונת פסטה להבטיח אחידות ובצק דק.
וקורצים עיגולים בקוטר 4-5 ס"מ .

פטנט: אני מרפדת את התבניות הקטנות בעטרות דפי נייר

.תמונה מוטבעת 1

כל עיגול בצק מרפדת דף נייר שבתוך התבנית הקטנה. כדי שהעוגיות ישארו שלמות ויפות לאחר האפיה.

כעת עוברים להכנת המילוי ,
מערבבים את כל חומרי המילוי עד לקבלת עיסה אוורירית ,
מכניסים את המילוי לשקית זילוף עם צנתר.
מזליפים לכל תבנית בה רופד בצק.
אפשר לקשט עם סוכריות צבעוניות.

ומכניסים לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה בחום 160-170 מעלות

מאספן – עוגיות מרציפן
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים