Share with:


פרווה

אופן הכנה

לחג הפורים💞
3 כוסות שקדים מולבנים טחונים
כוס סוכר( שתיה חמה)
2 כפות קינמון ( אפשר עוד )
מעט ציפורן
1 אבקת אפיה.
לערבב היטב את כל החומרים
להוסיף 2 ביצים
ללוש היטב, מניחים למנוחה 10 דקות.
יוצרים עיגולים קטנים
לגלגל באבקת סוכר.
להניח בעטרות נייר מספר 1.5.
לאפות בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות , 8 דקות בדיוק.
לקרר הייטב.

פורים שמח לכולם 🎉🎉🎉🎉

פקעות שקדים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים