Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

קילו שקד מולבן שלם
תקנו ללא הקליפה.
לטחון פעם ראשונה לבד במג'ימיקס
פעם שניה להוסיף חצי קילו סוכר
כף מיץ לימון
גרידת לימון שלם
מעט ווניל
מעט תמצית שקדים
לטחון העל ביחד עד שתקבלו מרקם חלק
לאפסן לילה במקרר
למחרת לחלק וליצבוע.
ליצור צורות.
למלא לשחק עם המרציפנים בתבניות בקורצנים.
אפשר לטבול בסוכר או בסירופ

כוס סוכר
רבע כוס מים
כף מיץ לימון
לבשל על אש קטנה עד שיסמיך.
להמתין שיתקררו
ולהבריש עם מברשת מעל