Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מתכון של קרין גורן

2 ביצים
חצי כוס סוכר
להקציף במהירות גבוהה כ-8 דקות בינתיים ממיסים במיקרו 200 גרם שוקולד מריר מערבבים עם 3 כפות שמן ומוסיפים לתערובת הביצים
מוסיפים רבע כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
וחצי כוס קמח
עכשיו לתערובת אתם יכולים להוסיף אגוזים קצוצים גס, חלבה, שוקולד צ’יפס שברי שוקולד לבן מה שבא לכם ואתם אוהבים❤️
עם 2 כפות שמתי כמו קציצה על נייר אפיה במרחק אחד מהשני
10 דקות אפיה לא יותר בתנור שחומם מראש 180 מעלות וזהו!!!!
חג שמח ושנה טובה ומתוקה 🍯🍎

עוגיות פצצות שוקולד😋_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים