Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

100 גרם חמאה או מזולה
1 ורבע כוסות מים
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
2 סוכר וניל
1 וחצי כוסות קמח תופח מומלץ
4 ביצים גודל לארג
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה

מילוי
2 שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל צרפתי
3 כפות ריקוטה קלאסית
אפשרות לתוספת
1 כף מחית פיסטוק
פיסטוק טחון גס

קרמבל
50 גרם חמאה מומסת
5 כפות קמח רגיל
5 כפות סוכר דמררה

מילוי וניל רגיל
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 סוכר וניל
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות גבינת שמנת

לשים בסיר קטן על הגז מים,מלח,חמאה וסוכר ולערבב עד שהחמאה נמסה להוסיף את הקמח עם אבקת האפייה ולערבב מהר שלא ישארו גושים.
להעביר למיקסר עם וו גיטרה לערבב כמה דקות שהבצק יתקרר מעט ולהוסיף את הביצים אחד אחד .
לחמם תנור 180 מעלות טורבו .להניח בתבנית התנור נייר אפיה מומלץ לשמן את התבנית עם מעט ואז להניח נייר אפיה .
להכניס לשקית זילוף עם צנתר ולזלף פחזניות .
לאפות 20 דקות בערך עד לקבלת צבע חום לפתוח מעט את התנור להניח כף ולסגור את התנור ולאפות עוד 5 דקות ,לכבות את התנור ולא להוציא שיתקררו בערך רבע שעה .

מכינים קצפת
שמים במיקסר אינסטנט שמנת מתוקה פודינג,סוכר ולהקציף לקבלת קצפת להוסיף את הריקוטה ולהקציף עוד קצת ולהוסיף את מחית הפיסטוק.
למלא את הפחזניות ולקשט עם פיסוק מי שרוצה אפשר להמיס שוקולד מריר ולקשט או לחמם 3 כפות שמנת מתוקה להוסיף שוקולד לבן לערבב לקבלת קרם ולהוסיף כפית מחיתת פיסטוק ולקשט מעל הפחזניות.

להכנת הקרמבל.
לשים בקערה ולערבב לקבלת בצק ,לרדד בין 2 ניירות אפיה דק להניח בתבנית אפיה ולהכניס למקפיא לשעה ,להוציא לקרוץ עיגול ולהניח על הפחזניה ולאפות

פחזניות עם פיסטוק או קרמבל_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים