Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים
קילו סולת
1 אבקת אפיה
כוס שמן
כוס סוכר
כוס שומשום
כוס מים
כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז
מילוי 2 חבילות תמרים
בוואקום 2 כפות קינמון

דבש
קילו סוכר
3 כוסות מים
מיץ מלימון 1

אופן ההכנה:
בקערה שמים את הסולת
אבקת אפיה סוכר שומשום לערבב להוסיף שמן מים מיץ תפוזים גרידת תפוז לערבב הכל יחד לבצק רך
לתת לנוח ואז לחלק ל-8 כדורים לפתוח למלבן למרוח תמרים עם קינמון
לגלגל לרולדה לחתוך לפרוסות ולסמן חריצים מעל הרולדה לטגן בשמן חם להוציא ולשים בדבש
למעלה לפזר סוכריות ציבעוניות
roz

מקרוד_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים