Share with:


פרווה

אופן הכנה

Posted by ‎תכלת אזולאי‎ on Thursday, December 15, 2016

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
בתוספת :
פיסטוקים
אגוזי לוז
ברס בוטנים מקורמלים
אגוזי פקאן
שבבי קוקוס
עכשיו שיתייבשו
ונוסיף שוקולד :))))

מכינים מרנג:
(4-5 ביצים ) מקציפים כוס חלבונים
עם 2 כוסות סוכר קורט מלח ו2 כפות מיץ לימון סחוט .
מניחים את קערת המרנג במקרר
———————–
מכינים ביסקוויטים:
100 גרם מחמאה רכה
חצי כוס אבקת סוכר
חלבון ביצה
כוס קמח
1/4 לימון מגורר
מעט תמצית וניל
להקציף הכל ביחד
לרדד ולקרוץ
לאפות 180 מעלות 10 דק
להוציא ולהניח להתקרר
———————–
מוציאים את המרנג מהמקרר ומזלפים מעל הביסקוויט
!!!
לא לזלף על עוגיה חמה
ושוב
מכניסים את הקרמבו לקירור לשעה
——————————
ממיסים 300 גרם שוקולד מריר בבן מארי
ומזלפים/שופכים
על הקרמבו
ושוב מכניסים לקירור :))

לא אופים את המרנג!
זו לא נשיקת מרנג.
אופים רק את התחתית את העוגיות.

מתכוןמתכון