Share with:


חלבי

אופן הכנה

פיתוח חדש של בצק מטורףףףףףףףףףף יום נפלא 🌹🌹

1 חלמון
2 כוסות חלב
3/4 כוס אבקת סוכר
גרסת לימון מלימון אחד
300 גרם חמאה רכה + 50 גרם למריחה על הבצק בזמן הפתיחה
חצי כפית מלח
4 כוסות קמח
כף שטוחה שמרים
אופן הכנה לבצק :
בקערת המיקסר שמים עם וו גיטרה .הביצים חלב סוכר לימון חמאה וחלב ומלח לישה שלוש דקות .
להוסיף קמח ושמרים לעבד עד איחוד הבצק יותר דביק וזה בסדר לחלק לשניים לעטוף בניילון .למקרר לפחות 8 שעות חובה .
פותחים את הבצק עם קמח לעובי דק מאוד .
לערבב 2 כוסות סוכר דמררה עם 3 כפות קינמון למרוח חמאה בנדיבות ולזרוק את הסוכר להדק עם היד לגלגל לרולדה לחתוך בגודל 2 ס"מ להניח בתבנית עם נייר אפייה .להתפיח שעה למרוח ביצה לאפות 190 מעלות עד הזהבה לא לייבש .
למרוח סירופ .כוס סוכר 3/4 כוס מים פרוסת לימון .
אני רוצה לציין שאפשר לעשות עם הבצק הזה המון דברים כמו הסהרונים שבתמונה .עם שוקולד .פרג או כל דבר אחר .
בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

עוגיות קינמון וסוכר דמררה , סהרונים במילוי פרג או שוקולד מאותו בצק 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים