תחתית שוקולד
שכבת ריבת חלב
קרם ריבת חלב
זילוף ריבת חלב
לעוגה:
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
מקציפים יחד מנמיכים מיקסר
מוסיפים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
3/4 כוס שוקולית ממשיכים לערבב טוב ואז ממיסים
50 גרם שוקולד מריר ומוסיפים לעיסה מערבבים ומוסיפים
1 כף קקאו
1 כוס קמח תופח
ומעט מלח.
מעבירים לתבנית עגולה 26 משומנת. אופים 170 מעלות.
לאחר שהעוגה הצטננה מורחים ריבת חלב.
מקציפים קרם
2 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג
2 כפות ריבת חלב. ( אפשר שמנת אחת. כוס חלב. פודינג וריבת חלב).
מורחים על העוגה מעל ומקשטים בריבת חלב בשקית זילוף.