החומרים:
200 גרם שוקולד מריר מומס עם 100 גרם חמאה
.4 ביצים
.1 ורבע כוס סוכר
.1 יוגורט 200 גרם
.2 כוסות קמח
.1 אבקת אפייה
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר מומס במיקרו עם חצי מיכל שמנת מתוקה
.לפיזור.3/4 כוס חלווה מסולסלת.
הכנה: להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף סוכר..להוסיף יוגורט, שוקולד מומס עם חמאה. ולערבב עד לאיחוד החומר.בתנועת קיפול להוסיף קמח ואבקת אפייה. ולאחד למסה אחידה.לאפות ב180 בתבנית 23/ 24. עד לקיסם מעט לח. לקרר. לצפות בגאנש ולעטר בשערות חלווה