Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר.

מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים עם הסוכר. ממיסים מרגרינה עם השוקולד מערבבים.

מוסיפים חלמונים ומערבבים. להוסיף לשוקולד את הקצף בתנועות עטיפה.
אופים בתבנית 26. לאחר שהתקררה מורחים ריבת חלב.

מקציפים קרם:
2 שמנת מתוקה
1כפית נס קפה
6 כפות סירופ מייפל
1 פודינג וניל
1 כוס חלב

מורחים מעל השכבת ריבת חלב. מפזרים מקופלת מפוררת מלמעלה.

עוגת שוקולד מקופלת
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים