Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון : מיכל יחזקאל

תבנית קוטר 24'
1 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
5 ביצים
1כוס שוקולית
250 מ"ל שמנת מתוקה פרווה!!!
1 כוס שוקולית
1 וחצי כוסות קמח תופח.
נחמם תנור ל-180 מעלות.

טורפים את כל החומרים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה.
משטחים בתבנית את כל התערובת.
עושים דפיקה שתיים על השיש שייצאו בועות ומכניסים לתנור למשך 30-35 דקות.

גנאש (הכי טעים)
ממיסים 250 מ"ל שמנת מתוקה ו-250 שוקולד מריר עד לתערובת אחידה ושופכים מעל העוגה עוד כשהיא חמה!
אח"כ מקשטים בשברי עוגיות לוטוס

עוגת שוקולד
מיכל יחזקאלספר המתכונים של
מתכון של

מיכל יחזקאל

11 מתכונים