Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בס"ד
עוגת שוקלד חמה בחושה פרווה הכל בקערה אחת בלי להפריד בצים וללא מיקסר
עוגה שפירסמתי בעבר מיוחדת וקלה להכנה בבקשה מתכון:
עוגת שוקולד חמה – שפרה אזולאי
תבנית חד פעמית הכי גדולה / או תבנית של התנור .
אופן ההכנה:
בקערה גדולה שמים :
3 כוסות קמח רגיל מנופה
שקית וחצי אבקת אפייה ( 3 כפיות )
כוס אבקת קקאו מנופה
2 וחצי כוסות סוכר (אפשר פחות)
קורט מלח .
לערבב את החומרים היבשים ליצר גומה
להוסיף בתוך הגומה :
4 ביצים L
1 וחצי כוסות שמן
2 כפות תמצית רום ( לא חובה )
2 כוסות מיץ תפוזים
לערבב את הכל במטרפה ידנית ( הבלילה מעט דלילה זה בסדר) .
לשמן תבנית למזוג את הבלילה
לאפות בחום 175 אפיה רגילה מעלות כ30-40 דקות .

קרם פרווה :

2 וחצי קצפת צמחית ( 375 מ״ל ) .
לחמם היטב במיקרו , להוסיף 300 גרם שוקולד מריר וכפית שמן להברקה .
לערבב עד לקבלת קרם חלק , בגמר האפייה לחורר את העוגה לפרוס לריבועים , לשפוך 2/3 מהשוקולד על העוגה , את מה שנותר מהקרם להעביר לכלי מזיגה , בזמן הגשת העוגה לחמם ולמזוג על העוגה …. מי שלא רוצה אפשר מההתחלה לשפוך את כל הקרם על העוגה .

לגירסא חלבית – חלב במקום מיץ , שמנת מתוקה – במקום צמחית .

עוגת שוקלד חמה בחושה פרווה
שפרה אזולאיספר המתכונים של
מתכון של

שפרה אזולאי

89 מתכונים