Share with:


חלבי

אופן הכנה

😋😋😋
חומרים:::
6 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
200 גר גבינת שמנת
חצי מיכל ממרח תמרים
100 גר שוקולד מריר מומס
חצי כוס חלב
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.

ציפוי:::
2 כפות מייפל מדולל עם 2 כפות מים חמים.

גאנש:::
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.

הכנה:::
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר,בהדרגה להוסיף סוכר ושמן.
בקערה קטנה לערבב:
שוקולד מריר מומס,גבינת שמנת,חלב וממרח תמרים לתערובת אחידה,למזג בין שתי התערובות.
בהדרגה להוסיף,קמח,אבקת אפייה ואינסטנט פודינג וניל ,עד לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית אפייה 26 מרופדת בנייר אפייה,למזוג את הבלילה,ליישר באמצעות מרית. אפייה ב170 מעלות עד לקבלת קיסם יבש.
לצפות במייפל.
לאחר קירור, למזוג מעל את הגאנש ולהשאיר להתייצבות.לקשט כיד הדמיון.
באהבה/אורנה ועלני💝💝💝💝💝

עוגת תמרים ושוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים