Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שרוול ביסקוויטים.
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס קקאו (ש.ק)
כוס סוכר.
כפית תמצית רום
50 גרם חמאה/ מרגרינה.

לציפוי:
שמנת מתוקה 50 מי'ל.
100 גרם שוקולד חלב או מריר.
בסיר נניח קקאו, שוקולד
כוס מים, מרגרינה או חמאה, תמצית רום,סוכר נערבב (אש בינונית)
נחתוך לחתיכות גסות את הביסקוויטים נכניס פנימה תוך כדי בישול ונערבב 10 דקות לפחות.
ניצוק לתוך תבנית בינונית
נקרר.
נסדר מעל ביסקוויטים
נבשל את השמנת מתוקה עם השוקולד נערבב למחית חלקה וניצוק מעל
העוגה אמורה להיות לפחות יום לפני שמגישים אותה🍫🍫🍫

מתכוןמתכון

עוגת ביסקוויטים מבושלת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

172 מתכונים