Share with:


פרווה

אופן הכנה

  • כמה טעים!
    מחממים תנור ל- 170 מעלות
    משמנים ומרפדים בניר אפייה (גם הוא משומן) תבנית מרובעת 20 על 20
    בקערה מועכים ממש טוב 4 בננות בשלות
    מוסיפים:
    1/2 כוס סוכר תמרים (אפשר גם סוכר חום, דמררה, קוקוס, לבן)
    2 כוסות קמח כוסמין (אפשר חיטה רגיל)
    1/4 כוס שמן ניטרלי (זרעי ענבים/קנולה)
    1/2 כוס חמאת קשיו (או שקדים או בוטנים או פשוט עוד שמן)
    1.5 כפיות אבקת אפייה
    1/2 כפית סודה לשתיה
    כפית קינמון
    1/4 כפית ציפורן
    1/4 כפית הל
    1/2 כפית ג׳ינג׳ר (תבלין יבש)
    1/4 כפית אגוז מוסקט
    1/4 כפית מלח
    מערבבים עד שמתקבלת בלילה סמיכה (הימנעו מערבוב יתר- כמה גושים זה בסדר)
    מוסיפים 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
    מקפלים פנימה
    מעבירים את הבלילה לתבנית ומשטחים
    אופים 20-22 דקות
    קיסם ייצא עם פירורים לחים
    מצננים לחלוטין
    מעל מורחים מלא קרמלו (או כל ממרח אחר שבא לכם, מייפל, סילאן, אבקת סוכר או בלי כלום)
    נשמרת 3 ימים בטמפרטורת החדר מכוסה היטב
מתכוןמתכון

חיתוכיות בננה שוקולד מקמח כוסמין ממותקת עם סוכר תמרים ומעל הכל יש מלא קרמלו_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

37 מתכונים