Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
4 חלבונים
כוס וחצי סוכר.
כף קורנפלור.
כפית חומץ או לימון.

אופן ההכנה
להקציף חלבונים במהירות גבוהה.
להוסיף את הסוכר לאט.בזרם דק.
להקציף במשך 10 דקות לקצף מבריקונוקשה..
לקפל את הלימון והקורנפלור…
לקחת צלחת ולסמן עיגול על ניר אפיה..
לזלף את העיסה בכל העיגול בצורת ספרילה..
מסביב לעיגול לזלף דוגמא שאתם בוחרים על מנת שיהיה כמו קערית מסביב..
אם נשאר לכם אז תזלפו נשיקות..
לאפות במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש על 120..
להוריד ל100 מעלות ולאפות עוד 2שעות.או עד שהמרנג קשה ונפרד מניר האפיה.
לכבות תנור להשאיר לייבוש עוד שעה לפחות ..
להוציא למלא עם קצפת ולקשט בפירות..

קצפת..להקציף

שמנת מתוקה או צימחית עם 2 כפות איסטנט וניל לקצפת יציבה..
למלא את הפבלובה.

פבלובה במילוי קצפת ופירות
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים